• Zowel zakelijk als particulier
  • Gericht advies
  • Duurzaam

Groothandel

Warmteplan levert u de onderstaande hoogwaardige merken:

Gutex houtvezelisolatie Warmteplan
Isofloc Warmteplan cellulose isolatie

Aannemers

Als aannemer kunt u bijvoorbeeld Warmteplan benaderen voor gericht advies van de toepassing en verwerking van duurzaam isolatiemateriaal. U kunt advies krijgen bij de keuze van het isolatiemateriaal. Constructies met duurzame isolatiematerialen bestaan vaak uit dampopen constructies waarbij de opbouw anders is dan bij de toepassing van minerale wol met dampdichte lagen.

Gemakkelijk, snel en jeukvrij te verwerken.

Steeds meer aannemers stappen over van gangbare isolatiematerialen zoals minerale wol naar cellulose en/of houtvezelisolatie. De platen en dekens zijn eenvoudig met regulier houtbewerkinggereedschap te verwerken en zijn tengevolge van hun vormvastheid snel en eenvoudig aan te brengen. Isofloc cellulose en Gutex isolatie zijn 100% ecologische materialen die prettig te verwerken zijn zonder irritatie van ogen en/of huid (jeukvrije verwerking).

Bouwcentra

Warmteplan doet zaken met alle doelgroepen. Als bouwcenter kunt u bijvoorbeeld Warmteplan benaderen voor speciale projectprijzen/offertes en condities. Tevens kunnen wij gericht advies geven over de toepassing en keuze van het duurzaam isolatiemateriaal. Constructies met duurzame isolatiematerialen bestaan vaak uit dampopen constructies waarbij de opbouw anders is dan bij de toepassing van minerale wol met dampdichte lagen.

U kunt ons benaderen voor 
advies op maat, een offerte of informatiemateriaal van alle producten in het Warmteplan assortiment.

Mail ons